You are currently viewing Kotlovi na pelet Radijator Kraljevo

Kotlovi na pelet Radijator Kraljevo

Radijator inženjering d.o.o. iz Kraljeva, u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje Radijator koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja čime se i danas bavimo. Prvi toplovodni kotao na čvrsto gorivo izradili smo 1985. godine.

Preduzeće u današnjoj formi postoji od 2002. godine, i iz godine u godinu, napreduje velikim koracima, uvek se trudeći da bude prvo u primeni novih tehnologija, kvalitetu proizvoda i osvajanju novih – evropskih tržišta. Kako smo proširivali i usavršavali proizvodnju tako smo došli do nivoa da se kotlovi prave najsavremenijim svetskim tehnologijama. Iz oblasti sečenja limova izdvajaju se: sečenje laserom, CNC plazma postupak i CNC probijanje. Postupak zavarivanja izvodi se robotski kao i upotrebom automata. Najbolji pokazatelji kvaliteta proizvoda i usluga jeste činjenica da se svake godine proizvodnja povećava.

Danas „Radijator-inženjering“ zapošljava preko 350 radnika od kojih je 40 dipl.maš.ing. koji svakodnevno rade na usavršavanju kvaliteta proizvoda.

Sigurna postojanost kvaliteta, kako proizvoda tako i poslovanja firme, potvrđena je dobijanjem sertifikata sistema kvaliteta ISO 9001:2008.

Ostavite odgovor