Kotlovi na struju eTronic 7000 9 kW Bosch

75.000 RSD

Kotlovi na struju Bosch

Opis

Kotlovi na struju 9 kW eTronic 7000 Bosch poseduje elektroniku koja broji radne sate svakog grejača, i uključuje one grejače koji imaju manji broj radnih sati. Na taj način obezbeđuje se da sve komponente budu podjednako opterećenje tokom rada, što produžuje radni vek uređaja.

Beznaponska strujna zaštita
eTronic ima napredno rešenje za prekid dovoda struje – beznaponski cut off reley. On dobija napon samo onda kada dobije signal za prekid napajanja, i zbog svoje kontrukcije ne može se desiti za “zapeče” kao što je to slučaj kod standardnog releja.

Lakše smeštanje u kotlarnicu
Svi grejači se vade sa gornje strane, tako da je prilikom montaže potrebno ostaviti slobodan prostor za servisiranje samo sa jedne strane.

Jednostavno servisiranje
Pumpa je pristupačna sa prednje strane, i može se servisirati bez demontaže elektro ploče. Elektro ploča je montirana na prednji panel, što povećava pristupačnost. Takođe, elektro ploča je izdeljena na više delova, tako da se kod servisa menja samo onaj deo koji je potreban, pa se smanjuje trošak servisiranja.

Veliki tekst display

Veliki i pregledni display ispisuje sve bitne parametre rada kako bi korisnik i instalater imali na raspolaganju sve bitne podatke vezano za rad I funkcionisanje kotla. Dodatno u servisnom meniju nalaze se svi servisni podaci i podešavanja kotla.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na struju Bosch

Dodatne informacije

Color

Red

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na struju eTronic 7000 9 kW Bosch”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart