Kotlovi na struju 12 kW VEK Ekopan DM

37.103 RSD

Kotlovi na struju Ekopan DM

Opis

Kotlovi na struju 12 kW VEK Ekopan DM podrazumevaju zdravo, komforno i ekološko grejanje. Električni kotlovi ne emituju štetna zračenja i zagađenja a jednostavnost upotrebe prilagođena je brzom i modernom načinu života. Rad uređaja je potpuno automatizovan.

Ekopan DM, priznat proizvođač opreme za grejanje, predstavlja svoje izuzetno pouzdane električne kotlove iz serije VEK sa levim ili desnim priključkom. Ovi kotlovi na struju su esencijalni deo modernih sistema grejanja, pružajući jednostavno, efikasno i ekonomično rešenje za održavanje ugodne temperature u domovima, poslovnim prostorima i industrijskim objektima. Električni kotlovi iz serije VEK odlikuju se visokim nivoom performansi i jednostavnom upotrebom. Sa mogućnošću izbora između levog i desnog priključka, ovi elektro kotlovi prilagođavaju se specifičnostima svakog prostora, omogućavajući fleksibilnu instalaciju i efikasno korišćenje dostupnog prostora.

Jedna od ključnih karakteristika Ekopan DM VEK električnih kotlova je njihova energetska efikasnost. Zahvaljujući pažljivom inženjeringu, ovi kotlovi pružaju visok stepen efikasnosti uz minimalnu potrošnju električne energije. Koristeći najnovije tehnologije, ovi električni kotlovi ravnomerno raspodeljuju toplotu, čime stvaraju ugodno i konstantno grejanje u prostoru. Bezbednost korisnika je od suštinskog značaja za Ekopan DM, pa su VEK električni kotlovi opremljeni naprednim sigurnosnim funkcijama. Ovi elektro kotlovi pružaju mir i bezbrižnost korisnicima, čime postavljaju visoke standarde u domenu sigurnosti električnih grejnih sistema.

Ekopan DM VEK električni kotlovi se ističu i po svojoj jednostavnosti instalacije i održavanja. Sa preciznim uputstvima za montažu, instalacija ovih kotlova postaje brza i efikasna. Takođe, minimalni zahtevi za održavanjem čine ih praktičnim izborom za one koji cene jednostavnost u održavanju svojih sistema grejanja. Ekopan DM VEK električni kotlovi pružaju pouzdano, energetski efikasno i jednostavno rešenje za grejanje. Bez obzira da li se koriste za domaćinstvo ili poslovni prostor, ovi kotlovi zadovoljavaju potrebe korisnika i pružaju optimalnu temperaturu bez nepotrebnog opterećenja na budžet ili životnu sredinu.

Kotlovi na struju 12 kW VEK Ekopan DM nude inventivna rešenja koja su pomoć monterima za brzo i lako instaliranje uređaja. Standardno se proizvode dve varijante izvođenja priključka za centralno grejanje: levi ili desni, sa spoljnim navojima. Tu su i dva priključka za povezivanje ventila sigurnosti, odvazdušnog ventila i slavine za punjenje i pražnjenje. Modularno povezivanje više uređaja do neverovatnih 480kW. Jednostavnom montažom više uređaja paralelno, dobijate grejnu podstanicu velikih snaga. Odžavanje i servis uređaja bez prekida rada sistema je znatno praktičniji, što je još jedna nagrada za pametan izbor.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

115x300x660mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

12kW

Modulacija snage

2x6kW

Grejna površina

65-90m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Količina vode

11,6l

Napon

AC 3~ 400

Napojni kabl

5×4

Priključak na vodu

1"

Boja

Bela