Kotlovi na struju Ekopan Plus 18 kW

43.766 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju 18 kW Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Za optimalni toplotni učinak zadužena je izolacija od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Kotlovi na struju 18 kW Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kuca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na struju Ekopan Plus

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na struju Ekopan Plus 18 kW“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.