Kotlovi na struju 27 kW EON Ekopan DM

88.464 RSD

Kotlovi na struju Ekopan DM

Opis

Kotlovi na struju 27 kW EON Ekopan DM sinteza su novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja. Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazguha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupni uređaj je izuzetno pouzdan.

Ekopan DM, ugledni proizvođač opreme za grejanje, predstavlja svoj vrhunski set električnih kotlova pod imenom EON. Ovi sofisticirani kotlovi na struju postavljaju nove standarde u domenu električnih kotlova, pružajući optimalno rešenje za efikasno i ekonomično grejanje.

Električni kotlovi su ključni element savremenih sistema grejanja, a EKOPAN DM EON serija ističe se po vrhunskom inženjeringu i visokoj energetskoj efikasnosti. Ovi električni kotlovi su prilagođeni potrebama savremenog života, pružajući korisnicima kontrolu nad svojim sistemima grejanja uz minimalnu potrošnju električne energije. Jedna od ključnih prednosti EKOPAN DM EON električnih kotlova je jednostavno upravljanje. Sa intuitivnim kontrolama i naprednim programiranjem, korisnici mogu lako podešavati temperature i raspodelu toplote prema svojim preferencama. Ova fleksibilnost čini EON seriju idealnim rešenjem za različite tipove prostora – od domova do poslovnih objekata. Bezbednost je takođe prioritet ovih elektro kotlova. EKOPAN DM se ponosi implementacijom najnovijih sigurnosnih mehanizama, čime osigurava bezbednost korisnika i njihovih domova. Ovo je posebno važno u savremenom društvu koje teži održivosti i sigurnosti.

EKOPAN DM EON električni kotlovi su dizajnirani s posebnim fokusom na ekološku odgovornost. Sa niskim emisijama i visokom energetskom efikasnošću, ovi kotlovi na struju pružaju grejanje koje ne samo da je efikasno, već i ekološki prihvatljivo. Ova karakteristika čini ih savršenim izborom za one koji žele smanjiti svoj ekološki otisak. Uz to, EKOPAN DM EON električni kotlovi su jednostavni za instalaciju i održavanje. Brza implementacija i minimalni zahtevi za servisiranjem čine ih praktičnim rešenjem za svakoga ko ceni vreme i jednostavnost u održavanju sistema grejanja.

EKOPAN DM EON serija električnih kotlova predstavlja visoko kvalitetno rešenje za grejanje koje spaja tehnološku inovaciju, energetsku efikasnost i ekološku održivost. Bez obzira na vrstu prostora koji grejete, ovaj set električnih kotlova pruža optimalno rešenje za udobnost i efikasnost grejanja.

Kotlovi na struju 27 kW EON Ekopan DM nude inovativne odgovore na do sad uočene probleme. Jednostavnim izmenama zadatih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sistemima grejanja. Kompletna dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i servisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada uređaja. Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, reč je o proizvodu koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

270x440x680mm

Masa kotla

38kg

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

27kW

Modulacija snage

9x3kW

Grejna površina

185-210m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

11l

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×10

Priključak na vodu

3/4"

Boja

Siva