Kotlovi na struju 6 kW EK Classic Radijator Inženjering

48.000 RSD

Kotlovi na struju Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na struju 6 kW EK Classic Radijator Inženjering su savremeni blok-kotlovi (mini kotlarnica) namenjeni sistemima centralnog grejanja. Uključenje grejača se vrši preko bešumnih kontaktora, tako da se kotao može instalisati u stambenom prostoru-nema buke pri radu. Uređaj je opremljen zaštitnim sklopom koji garantuje potpunu sigurnost.  Kotlovi su opremljeni i trostepenim regulacionim termostatom i imaju mogućnost izbora tri angažovane snage što korisniku pruža maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju.

Kotlovi na struju 6 kW EK Classic Radijator Inženjering se mogu instalirati kao sastavni deo instalacije sistema grejanja, etažnog grejanja, hibridnih i akumulacionih sistema. Kotlovi manjih snaga do 9kW mogu biti monofazni ili trofazni, dok kotlovi većih snaga su isključivo trofazni. Grejači su prohromski, tako da je kotao moguće instalirati u sistemima za čije funkcionisanje su neophodni termofluidi. Princip upravljanja kotlom je elektro-mehanički. Kotao je opremljen sa svim potrebnim komponentama koje su potrebne za direktno priključenje na termičku i električnu instalaciju: trostepeni regulacioni termostat, sigurnosni termostat, sigurnosni prekidač niskog pritiska, cirkulaciona pumpa, sigurnosni ventil, termomanometar, ekspanziona posuda od 10l, sigurnosni sklop za priključenje na električnu mrežu.

Novi propisi Evropske unije učinili su da se u ponudi nađu dva modela EK Classic i EK Classic EU. Konstrukcija, logika rada i komponente za automatsko upravljanje su iste razlika je u pumpi i grejačima. Kod modela EK Classic EU pumpa je visoko-efikasna elektronska, a grejači Incoloy 800.

Dodatna oprema

– Sobni termostat
– Wi-Fi prekidač
– GSM prekidač (SMS module)
– Kontroler za grejanje ,,S” tip
– Kontroler za grejanje ,,Y” tip

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na struju Radijator Inženjering

Dodatne informacije

Color

Red

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na struju 6 kW EK Classic Radijator Inženjering”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart