Kotlovi na struju 42 kW Ekopan Plus

92.887 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju 42 kW Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca. Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Ekopan Plus, renomirani proizvođač opreme za grejanje iz Niša, predstavlja svoje visokokvalitetne električne kotlove modela EKO TEK sa levim ili desnim priključkom. Ovi moderni kotlovi na struju predstavljaju idealno rešenje za efikasno i praktično grejanje u različitim prostorima, bilo da je reč o stambenim jedinicama, poslovnim prostorima ili industrijskim objektima.

Električni kotlovi serije EKO TEK iz Ekopan Plus-a se ističu svojom sofisticiranom tehnologijom i pouzdanim performansama. Sa opcijom biranja između levog i desnog priključka, ovi elektro kotlovi pružaju fleksibilnost prilikom instalacije, omogućavajući optimalno prilagođavanje prostoru u kojem se koriste. Jedna od ključnih prednosti EKO TEK električnih kotlova je visoka energetska efikasnost. Ovi kotlovi na struju su dizajnirani sa fokusom na minimiziranju potrošnje električne energije, čime korisnicima omogućavaju ekonomično grejanje uz očuvanje visokog nivoa efikasnosti. Pametno upravljanje toplotom omogućava ravnomernu distribuciju toplote u prostoru, čineći ga ugodnim i prijatnim.

Bezbednost je od najvećeg značaja za Ekopan Plus, pa su EKO TEK električni kotlovi opremljeni najsavremenijim sigurnosnim funkcijama. Ovi elektro kotlovi nude visok stepen pouzdanosti i bezbednosti, čime pružaju korisnicima potpuni mir uma u vezi sa njihovim grejnim sistemom.

Ekopan Plus se takođe ponosi jednostavnošću instalacije i održavanja svojih EKO TEK električnih kotlova. Sa preciznim uputstvima za montažu, instalacija postaje brza i efikasna, dok minimalni zahtevi za održavanjem čine ove kotlove praktičnim i korisnički orijentisanim. Sve u svemu, Ekopan Plus EKO TEK električni kotlovi predstavljaju kombinaciju vrhunskog inženjeringa, energetske efikasnosti i pouzdanosti. Bez obzira na to gde se koriste, ovi elektro kotlovi nude optimalno rešenje za grejanje, postavljajući visoke standarde u domenu opreme za grejanje.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Ovi električni kotlovi poseduju izolaciju od vunizola koja sprečava gubitke toplote. Kotlovi na struju 42 kW Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kupca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

290x390x600mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

42kW

Modulacija snage

3x12kW + 1x6kW

Grejna površina

240-280m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×10

Priključak na vodu

5/4"

Boja

Siva