Kotlovi na struju Ekopan Plus Set 12 kW

54.000 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju 12 kW SET Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Za optimalni toplotni učinak zadužena je izolacija od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Kotlovi na struju 12 kW SET Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kuca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na struju Ekopan Plus

Dodatne informacije

Color

Red

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na struju Ekopan Plus Set 12 kW”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart