Kotlovi na struju 6 kW SET Ekopan Plus

61.110 RSD

Kotlovi na struju Ekopan Plus

Opis

Kotlovi na struju 6 kW SET Ekopan Plus namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca. Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Ekopan Plus, proizvođač opreme za grejanje iz Niša, predstavlja svoj impresivan set električnih kotlova modela EKO MK. Ovi moderni kotlovi na struju postavljaju nove standarde u efikasnosti, sigurnosti i udobnosti, nudeći sveobuhvatno rešenje za grejanje u različitim vrstama prostora.

Električni kotlovi serije EKO MK od Ekopan Plus-a su sinonim za vrhunski inženjering i visoku energetsku efikasnost. Ovaj set elektro kotlova dizajniran je s ciljem pružanja optimalne toplote uz minimalnu potrošnju električne energije. Njihova sofisticirana tehnologija omogućava precizno upravljanje temperaturom i ravnomernu distribuciju toplote, čineći svaki prostor ugodnim i prijatnim. Jedna od ključnih karakteristika EKO MK električnih kotlova je modularni dizajn, što omogućava prilagođavanje različitim potrebama grejanja.

Ovaj set električnih kotlova dolazi s nizom opcija i dodatnih funkcija koje korisnicima omogućavaju potpunu kontrolu nad svojim sistemima grejanja. Bez obzira na veličinu ili specifičnosti prostora, EKO MK električni kotlovi pružaju prilagodljivo i efikasno rešenje. Sigurnost korisnika je uvek na prvom mestu, a EKO MK električni kotlovi to potvrđuju implementacijom najnovijih sigurnosnih tehnologija. Ovi elektro kotlovi pružaju bezbrižnost korisnicima, osiguravajući pouzdan i siguran rad u svakom trenutku.

Ekopan Plus se ponosi ne samo performansama svojih proizvoda već i jednostavnošću instalacije i održavanja EKO MK električnih kotlova. Brza implementacija i minimalni zahtevi za održavanjem čine ih idealnim izborom za sve koji cene praktičnost i efikasnost. Ekopan Plus EKO MK set električnih kotlova predstavlja vrhunsko rešenje za grejanje koje spaja visokokvalitetni inženjering, energetsku efikasnost i praktičnost. Bez obzira da li se koriste za domove, poslovne prostore ili industrijske objekte, ovi elektro kotlovi postavljaju standarde u domenu opreme za grejanje, pružajući optimalnu toplotu i udobnost.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Ovi kotlovi poseduju izolaciju od vunizola koja sprečava gubitke toplote. Kotlovi na struju 6 kW SET Ekopan Plus izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kupca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

220x420x600mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

6kW

Modulacija snage

1x6kW

Grejna površina

20-40m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×1,5

Priključak na vodu

1"

Boja

Siva