Kotlovi na struju 24 kW EK Classic Radijator Inženjering

73.815 RSD

Kotlovi na struju Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na struju 24 kW EK Classic Radijator Inženjering su savremeni blok-kotlovi (mini kotlarnica) namenjeni sistemima centralnog grejanja. Uključenje grejača se vrši preko bešumnih kontaktora, tako da se kotao može instalisati u stambenom prostoru-nema buke pri radu. Uređaj je opremljen zaštitnim sklopom koji garantuje potpunu sigurnost.  Kotlovi su opremljeni i trostepenim regulacionim termostatom i imaju mogućnost izbora tri angažovane snage što korisniku pruža maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju.

RADIJATOR INŽENJERING ugledni proizvođač iz Kraljeva, predstavlja svoj set električnih kotlova modela CLASSIC, postavljajući standarde u domenu kotlova na struju. Ovi kotlovi, deo opsežne opreme za grejanje, pružaju kombinaciju pouzdanosti, energetske efikasnosti i modernog dizajna. Električni kotlovi serije CLASSIC od RADIJATOR INŽENJERING-a su rezultat vrhunskog inženjeringa, ciljajući na efikasnost i optimalno korišćenje električne energije. Sposobnost prilagođavanja različitim potrebama grejanja čini ove elektro kotlove savršenim rešenjem za različite prostore, od stambenih jedinica do poslovnih prostora. Jedna od ključnih prednosti CLASSIC električnih kotlova je visoka energetska efikasnost. Ovi kotlovi na struju su optimizovani kako bi pružili efikasno grejanje uz minimalnu potrošnju električne energije. Ugrađene tehnologije omogućavaju precizno upravljanje temperaturom i ravnomernu distribuciju toplote, čime se postiže optimalna temperatura u svakom trenutku.

Bezbednost korisnika je od najvećeg značaja za RADIJATOR INŽENJERING, pa su CLASSIC električni kotlovi opremljeni naprednim sigurnosnim funkcijama. Korisnici mogu biti sigurni da će rad ovih elektro kotlova biti stabilan i bezbedan u svakoj situaciji. CLASSIC električni kotlovi se ne ističu samo po svojim performansama već i po pažljivo dizajniranom izgledu. Estetski prijatan i kompaktan dizajn ovih električnih kotlova čini ih lakim za integraciju u različite prostore, doprinoseći modernom ambijentu domova ili kancelarija.

RADIJATOR INŽENJERING takođe naglašava jednostavnost instalacije i održavanja svojih CLASSIC električnih kotlova. Brza i efikasna instalacija, zajedno s minimalnim zahtevima za održavanjem, čini ih praktičnim izborom za korisnike koji cene lakoću upotrebe i održavanja svojih grejnih sistema. RADIJATOR INŽENJERING CLASSIC set električnih kotlova predstavlja spoj izuzetnih performansi, energetske efikasnosti i praktičnosti. Ovi elektro kotlovi su idealno rešenje za sve koji traže pouzdano grejanje, prateći najnovije standarde u domenu opreme za grejanje.

Kotlovi na struju 24 kW EK Classic Radijator Inženjering se mogu instalirati kao sastavni deo instalacije sistema grejanja, etažnog grejanja, hibridnih i akumulacionih sistema. Kotlovi manjih snaga do 9kW mogu biti monofazni ili trofazni, dok kotlovi većih snaga su isključivo trofazni. Grejači su prohromski, tako da je kotao moguće instalirati u sistemima za čije funkcionisanje su neophodni termofluidi. Princip upravljanja kotlom je elektro-mehanički. Kotao je opremljen sa svim potrebnim komponentama koje su potrebne za direktno priključenje na termičku i električnu instalaciju: trostepeni regulacioni termostat, sigurnosni termostat, sigurnosni prekidač niskog pritiska, cirkulaciona pumpa, sigurnosni ventil, termomanometar, ekspanziona posuda od 10l, sigurnosni sklop za priključenje na električnu mrežu.

Novi propisi Evropske unije učinili su da se u ponudi nađu dva modela EK Classic i EK Classic EU. Konstrukcija, logika rada i komponente za automatsko upravljanje su iste razlika je u pumpi i grejačima. Kod modela EK Classic EU pumpa je visoko-efikasna elektronska, a grejači Incoloy 800.

Dodatna oprema

  • Sobni termostat
  • Wi-Fi prekidač
  • GSM prekidač (SMS module)
  • Kontroler za grejanje ,,S” tip
  • Kontroler za grejanje ,,Y” tip

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

290x400x600mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

24kW

Modulacija snage

3x8kW

Grejna površina

140-180m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

11l

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×10

Priključak na vodu

1"

Boja

Bela