Kotlovi na struju 27 kW EK Smart Radijator Inženjering

81.510 RSD

Kotlovi na struju Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na struju 27 kW EK Smart Radijator Inženjering su savremeni blok-kotlovi (mini kotlarnica) namenjeni sistemima centralnog grejanja. Uključenje grejača se vrši preko bešumnih kontaktora, tako da se kotao može instalisati u stambenom prostoru-nema buke pri radu. Uređaj je opremljen zaštitnim sklopom koji garantuje potpunu sigurnost.  Kotlovi su opremljeni i trostepenim regulacionim termostatom i imaju mogućnost izbora tri angažovane snage što korisniku pruža maksimalan komfor uz minimalnu potrošnju.

RADIJATOR INŽENJERING, inovativni proizvođač iz Kraljeva, predstavlja revolucionaran set pametnih električnih kotlova pod nazivom SMART, postavljajući nove standarde u oblasti grejanja. Ovi kotlovi na struju ne predstavljaju samo uređaje za zagrevanje prostora, već pružaju inteligentno rešenje za savremene potrebe efikasnog i pametnog grejanja.

Električni kotlovi serije SMART od RADIJATOR INŽENJERING-a kombinuju vrhunsku tehnologiju, energetsku efikasnost i jednostavnost upravljanja. Ovaj set elektro kotlova je dizajniran kako bi pružio optimalnu toplotu uz minimalnu potrošnju električne energije, nudeći korisnicima ne samo udobnost već i kontrolu nad njihovim grejnim sistemima putem pametnih tehnologija. Jedna od ključnih prednosti SMART električnih kotlova je mogućnost daljinskog upravljanja i praćenja putem pametnih uređaja. Korisnici mogu precizno podešavati temperaturu, raspored grejanja i prilagođavati postavke sistema prema svojim potrebama, bilo da su kod kuće ili izvan nje. Ova pametna integracija čini grejanje prilagodljivim i efikasnim.

Uz visoku energetsku efikasnost, RADIJATOR INŽENJERING SMART električni kotlovi nude i napredne funkcije kao što su senzori za prisustvo, adaptivno učenje i automatsko prilagođavanje potrebama prostora. Ovi elektro kotlovi „pamte“ navike korisnika i optimizuju rad sistema kako bi osigurali optimalnu toplotu uz minimalni utrošak energije. Bezbednost je od suštinskog značaja, a SMART električni kotlovi su opremljeni najsavremenijim sigurnosnim funkcijama. Osim što štede energiju, ovi elektro kotlovi osiguravaju bezbedan i pouzdan rad, prilagođavajući se promenama u okolini i obezbeđujući mir korisnicima.

RADIJATOR INŽENJERING naglašava i jednostavnost instalacije i održavanja svojih SMART električnih kotlova. Intuitivan interfejs omogućava brzu i laku postavku sistema, dok minimalni zahtevi za održavanjem čine ove kotlove praktičnim izborom za one koji cene efikasnost i pametna rešenja. RADIJATOR INŽENJERING SMART set pametnih električnih kotlova predstavlja pionirsko rešenje za grejanje u digitalnom dobu. Sjedinjujući vrhunsku tehnologiju, energetsku efikasnost i jednostavnost upravljanja, ovi elektro kotlovi su idealan izbor opreme za grejanje za sve koji žele inteligentan i prilagodljiv sistem grejanja koji odgovara modernom načinu života.

Kotlovi na struju 27 kW EK Smart Radijator Inženjering se proizvode u sledećim snagama od 6-27kW. Kotlovi manjih snaga do 9kW mogu biti monofazni ili trofazni. Kotlovi većih snaga su isključivo trofazni. Uređaj je opremljen sa svim radnim i sigurnosnim elementima koji omogućavaju direktno priključenje na termičku i električnu instalaciju. Uključenje grejača, pumpe i trokrakog ventila se vrši preko kontrolera koji je zadužen za maksimalnu optimizaciju rada uređaja.

  • Algoritam vodi računa o simetričnom opterećenju faza i ujednačenom vremenu rada svih grejača
  • Algoritam vodi računa o uključenju pumpe u zavisnosti od temperature vode
  • Regulacija snaga se vrši u malim koracima od 1,5-3kW
  • 2 programa rada (grejanje i zaštita od smrzavanja)
  • Tihi rad uređaja
  • Laka montaža i održavanje (Lak pristup svim komponentama)
  • Pumpa je visoko-efikasna elektronska, a grejači Incoloy 800

Dodatna oprema:

  • Sobni termostat
  • Wi-Fi kontroler

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

300x400x640mm

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

27kW

Modulacija snage

9x3kW

Grejna površina

180-220m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

11l

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×10

Priključak na vodu

1"

Boja

Bela