Kotlovi na struju 24 kW EON Ekopan DM

83.372 RSD

Kotlovi na struju Ekopan DM

Opis

Kotlovi na struju 24 kW EON Ekopan DM sinteza su novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja.

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazguha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupni uređaj je izuzetno pouzdan.

Kotlovi na struju 24 kW EON Ekopan DM nude inovativne odgovore na do sad uočene probleme. Jednostavnim izmenama zadatih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sistemima grejanja. Kompletna dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i servisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada uređaja.

Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, reč je o proizvodu koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

 

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

270x440x680mm

Masa kotla

37kg

Tip goriva

Struja

Nominalna snaga

24kW

Modulacija snage

9×2,67kW

Grejna površina

140-185m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Količina vode

11l

Napon

3N~ 400 V 50Hz

Napojni kabl

5×10

Priključak na vodu

3/4"

Boja

Siva

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na struju 24 kW EON Ekopan DM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *